Verkoop

Ben je van plan je huis te verkopen? Dan is WESSEL Makelaardij je graag van dienst! We hanteren niet alleen een uitzonderlijk laag tarief (slechts 1% courtage!), maar realiseren ook de maximale verkoopprijs. Hoe we dat doen?
Onze verkoopmakelaars hebben jarenlange ervaring, zijn letterlijk 24 uur per dag bereikbaar en kennen de markt als geen ander. Je kunt bovendien het gehele verkooptraject aan WESSEL Makelaardij overlaten. Van (gratis) waardebepaling tot bezichtiging en van onderhandelingen tot Open Huis. Ben je benieuwd wat WESSEL voor jou kan betekenen?
Maak hier een vrijblijvende afspraak.

 

1. Waardebepaling

Om je woning zo goed mogelijk te verkopen is een duidelijke waardebepaling van je huis de eerste stap. De verkoopmakelaar van WESSEL Makelaardij komt graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek en een gratis waardebepaling. Hier gaat een grondig marktonderzoek aan vooraf, zodat we je optimaal kunnen adviseren over de beste vraagprijs. Na akkoord op onze diensten krijg je alle noodzakelijke documenten, zodat we de verkoop direct in gang kunnen zetten.

2. Woningpresentatie

Om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken zijn professionele foto’s onmisbaar. Door elementen van jouw woning uit te lichten brengen wij het juiste woongevoel bij de koper over. Naast de professionele foto’s zullen wij uiteraard een creatieve tekst en plattegronden toevoegen aan de (online) presentatie. Zo kunnen we een aantrekkelijk beeld neerzetten voor potentiële kopers. Je woning verschijnt niet alleen op de gangbare woning sites, maar wordt ook gepromoot via verschillende Social media kanalen.

3. Bezichtiging

Onze verkoopmakelaar neemt direct contact op als er een geïnteresseerde kandidaat voor je woning is. In overleg maken we vervolgens een afspraak voor de bezichtiging. Flexibel als we zijn bij WESSEL Makelaardij kan dit zowel overdag, ’s avonds als in het weekend! Na elke bezichtiging krijg je altijd een snelle terugkoppeling. Zo ben je op elk moment op de hoogte van de ontwikkelingen die spelen.

4. Onderhandelingen

Zodra een kandidaat een bod doet op je woning, ben je uiteraard de eerste die dit hoort. Het is tenslotte jouw woning… Met ons advies, gecombineerd met jouw akkoord als verkopende partij, kunnen we met de kandidaat in onderhandeling gaan. Gedurende het gehele proces houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en pas als alle partijen akkoord zijn, stellen onze verkoopmakelaars een koopovereenkomst op. Het spreekt voor zich dat we als verkoopmakelaar alles in het werk stellen om een maximale verkoopprijs te realiseren.

5. Notaris en Juridische afhandeling

Wanneer de koopovereenkomst is getekend, gaat deze naar de notaris. Het werk van WESSEL Makelaardij zit er echter nog niet op. We nemen alle juridische documenten aandachtig door, zijn aanwezig bij de taxatie, de eindinspectie en uiteraard bij de overdracht van de woning. Zelfs als de verkoop gesloten is, kun je te allen tijde contact opnemen met WESSEL Makelaardij. Onze dienstverlening is van A tot Z en soms zelfs verder dan Z…

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling

  Nu aanvragen!

Weten wat je huis waard is?!