Verhuur

Wil je een woning verhuren? WESSEL Makelaardij heeft veel ervaring met woningverhuur. Wij zorgen niet alleen voor een goed rendement, maar nemen je ook veel werk uit handen bij het verhuurtraject. Zo bepalen we samen met de verhuurder een goede verhuurprijs en zoeken intensief naar geschikte kandidaten. Soms kan verhuur zelfs een betere optie zijn dan verkoop. De verhuurspecialisten van WESSEL informeren je graag over de mogelijkheden. Niet voor niets zijn vastgoedpartijen als ’82 Vastgoed en Goti Monumenten als vele jaren klant bij WESSEL. Meer weten over verhuur van je woning? Maak hier een vrijblijvende afspraak.

 

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars hoor je wat WESSEL kan doen om een optimaal rendement uit woningverhuur te halen. Na een inspectie en het opmeten van je woning, bespreken we samen met de verhuurder de opties. Wat is de juiste huurprijs? Kun je het beter gestoffeerd of gemeubileerd verhuren? Naar wat voor huurders ben je op zoek? De experts van WESSEL Makelaardij kunnen je alles vertellen.

2. Woningpresentatie

Om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken zijn professionele foto’s onmisbaar. Door elementen van je woning uit te lichten brengen wij het juiste woongevoel bij de huurder over. Naast een duidelijke beschrijving van de woning zullen wij ook een plattegrond aanleveren om de juiste informatie aan de potentiële huurders te geven. Vervolgens gaan we voor je op zoek naar de meest geschikte huurder van je woning.

3. Bezichtiging

Onze makelaar neemt direct contact op als er een geïnteresseerde huurder voor je woning is. Samen met de verhuurder plannen we vervolgens een afspraak voor de bezichtiging. Flexibel als we zijn bij WESSEL Makelaardij kan dit zowel overdag, ’s avonds als in het weekend! Na elke bezichtiging krijg je altijd een snelle terugkoppeling.

4. Juridische Afhandeling

Nadat we een geschikte kandidaat voor je woning hebben gevonden, kunnen we de verhuurovereenkomst opmaken. Uiteraard niet voordat we de huurder gescreend hebben door bijvoorbeeld werkgeversverklaringen te controleren. Ook assisteren we bij het inchecken van de huurders en verzorgen we de eerste betaling (huur en waarborgsom). WESSEL Makelaardij kan indien gewenst ook het beheer voor je uit handen nemen. Informeer hier naar de mogelijkheden.