Aankoop

Wil je een woning kopen? Heb je een huis gevonden dat aan je wensen en eisen lijkt te voldoen? Dan is de aankoopmakelaar van WESSEL Makelaardij de partij die je verder helpt. De makelaars van WESSEL kennen de omgeving als hun broekzak en nemen je graag het gehele aankooptraject uit handen. WESSEL Makelaardij vindt de droomwoning waarnaar je al zo lang op zoek bent, regelt bezichtigingen en verzorgt alle onderhandelingen voor een uiterst scherpe prijs. Zo kun jij je al focussen op het inrichten van je droomhuis, terwijl wij zorgen dat je niet teveel betaalt!

 

1. Persoonlijk Gesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek met één van onze aankoopmakelaars zetten we al jouw woonwensen op een rijtje. In welk stads- of dorpsdeel zou je willen wonen? Gaat je voorkeur uit naar een jaren 30 woning of liever een bungalow? Hoeveel slaapkamers moet je droomwoning hebben? Als we al je wensen helder in kaart hebben, start WESSEL Makelaardij direct met zoeken. Uiteraard neemt onze aankoopmakelaar meteen contact op zodra we een geschikte woning hebben gevonden en plannen we z.s.m. een bezichtiging. Plaats hier je zoekopdracht. 

2. Bezichtigingen

Tijdens een bezichtiging van je mogelijk nieuwe woning loopt de aankoopmakelaar van WESSEL samen met jou de gehele woning door om te zien of deze aan je wensen en eisen voldoet. Onze makelaar wijst je tijdens de bezichtigingen op de belangrijke zaken, terwijl op ons kantoor een grondig marktonderzoek wordt gedaan. Zo kom je bij WESSEL Makelaardij nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

3. De Onderhandeling

Zodra we je gewenste woning hebben gevonden, kan WESSEL Makelaardij namens jou een bod uitbrengen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe dit ‘spel’ gespeeld moet worden. In overleg bepalen we de beste aankoopstrategie en onderzoeken tot in detail of een vraagprijs reëel is. Uiteraard adviseren we je ook over een eventuele bouwtechnische keuring, ontbindende voorwaarde(n) en roerende zaken.

4. Notaris en Juridische afhandeling

Vervolgens nemen we bij WESSEL alle juridische documenten aandachtig door die wij binnen krijgen van de verkopende partij. Naast het doornemen van de koopovereenkomst zullen wij aanwezig zijn bij de eindinspectie en natuurlijk zorgen onze aankoopmakelaars voor een vlekkeloze afhandeling van de aankoop. Van de getekende papieren tot en met de sleuteloverhandiging bij de notaris.

5. Service na Aankoop

Ook ná aankoop kunnen de makelaars en adviseurs van WESSEL Makelaardij je bij staan. Mocht je nog vragen hebben of zijn er problemen? Je kunt altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling

  Nu aanvragen!

Weten wat je huis waard is?!