Verkoop

Indien je voornemens bent om te verhuizen is WESSEL Makelaardij de  uitgelezen partij om de verkoop van je woning te faciliteren.

WESSEL Makelaardij heeft vele jaren ervaring op het gebied van woningverkoop en dit in combinatie met 24/7 bereikbaarheid èn een zeer scherpe courtage, kan het niet anders dan dat deze samenwerking tot tevredenheid leidt.
Het verkopen van je woning is een specialisme en dat beseffen wij ons bij WESSEL Makelaardij als geen ander, vanaf de waardebepaling tot en met het passeren bij de notaris, WESSEL Makelaardij volgt alle stappen nauwgezet en is altijd bereikbaar voor overleg en feedback, kortom WESSEL Makelaardij is kwaliteit voor de juiste prijs!

 

1. Waardebepaling

Om goed van start te gaan is de eerste stap een waardebepaling van je woning. Wij komen graag bij je thuis voor een persoonlijk gesprek en adviseren je over de vraagprijs na een grondig marktonderzoek. Na een akkoord op onze diensten geven wij je alle benodigde documenten, zodat we de verkoop gelijk in gang kunnen zetten.

2. Woningpresentatie

Om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken zijn professionele foto’s onmisbaar. Door elementen van jouw woning uit te lichten brengen wij het juiste woongevoel bij de koper over. Naast de professionele foto’s zullen wij uiteraard een creatieve tekst en plattegronden toevoegen aan de online presentatie om een zo goed mogelijk beeld te vormen. Naast elke woning gerelateerde sites zal de woning te zien zijn op alle social media kanalen.

3. Bezichtiging

Wanneer er een geïnteresseerde kandidaat voor je woning is krijgen wij dit telefonisch of via de site binnen. In overleg met jou als verkoper plannen wij een afspraak in voor de bezichtiging. Dit kan bij Wessel Makelaardij zowel overdag, ’s avonds en in het weekend! Na de bezichtiging geven wij je altijd een terugkoppeling.

4. Onderhandelingen

Wanneer een kandidaat een bod doet voor je woning zullen wij dit gelijk aan je doorgeven. Met advies van ons, en een akkoord van jou als verkoper, zullen wij met de kandidaat in onderhandeling gaan. In het gehele proces hiervan zullen wij je op de hoogte houden. Wanneer we hier uit zijn gekomen zal er een koopovereenkomst door ons opgesteld worden.

5. Notaris en Juridische afhandeling

Wanneer de koopovereenkomst getekend is zal deze naar de notaris gaan. Uiteraard zullen wij alle juridische documenten aandachtig doornemen die wij binnen krijgen van de notaris. Naast het doornemen van de documenten zullen wij aanwezig zijn bij de taxatie, eindinspectie en natuurlijk bij de overdracht van de woning.

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling

  Nu aanvragen!

Weten wat je huis waard is?!