Verhuur

Heb je een woning en wil je graag dat deze tegen een goed rendement verhuurd wordt, dan is WESSEL Makelaardij de juiste partij om mee samen te werken. Indien je nog geen concreet gevoel hebt bij de huurprijs kan WESSEL Makelaardij met de juiste onderbouwing deze concretiseren en zal in overleg, met de juiste kandidaat op de proppen komen. Ook in het verhuurtraject heeft WESSEL Makelaardij ruime ervaring, cliënten als ’82 vastgoed en goti monumenten zijn al jaren klant aan huis.

 

1. Persoonlijk gesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars zullen wij je vertellen wat wij kunnen doen om het juiste rendement te krijgen van je woning. Na de woning te hebben gezien en opgemeten zullen wij in overleg met jou als verhuurder de juiste huurprijs vaststellen en je vertellen of je de woning beter gestoffeerd -of gemeubileerd kan verhuren.

2. Woningpresentatie

Om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken zijn professionele foto’s onmisbaar. Door elementen van je woning uit te lichten brengen wij het juiste woongevoel bij de huurder over. Naast een duidelijke beschrijving van de woning zullen wij ook een plattegrond aanleveren om de juiste informatie aan de potentiële huurders te geven.

3. Bezichtiging

Wanneer er een geïnteresseerde kandidaat voor je woning is, krijgen wij dit telefonisch of via de site binnen. In overleg met jou als verhuurder plannen wij een afspraak in voor de bezichtiging. Dit kan bij Wessel Makelaardij zowel overdag, ’s avonds en in het weekend ! Na de bezichtiging geven wij je altijd een terugkoppeling.

4. Juridische Afhandeling

Na een geschikte kandidaat voor je woning te hebben gevonden zullen wij uiteraard de verhuurovereenkomst opmaken. Voordat we dit in gang gaan zetten zullen wij de huurders goed door te lichten door bijvoorbeeld werkgeversverklaringen te controleren. Ook assisteren we bij de incheck van de huurders en dragen zorg voor de eerste betaling (huur en waarborgsom). Uiteraard kunnen we na dit traject je ontzorgen door het beheer in handen te nemen.