Over ons

Welkom bij WESSEL Makelaardij, de nieuwe manier van je huis verkopen.
Wij weten als geen ander dat een woning kopen, of verkopen een spannende periode is waar veel bij komt kijken. WESSEL Makelaardij is een team van ervaren professionals die je stap voor stap begeleiden in dit proces. Door onze persoonlijke begeleiding, betrokkenheid en flexibiliteit bieden wij een hoge kwaliteit dienstverlening. Door deze hoge kwaliteit te leveren tegen de juiste prijs is WESSEL Makelaardij een uniek concept en onderscheidend in de markt.

Persoonlijke begeleiding
Wij denken met je mee! Zoals geen persoon hetzelfde is, is ook geen huis hetzelfde. Zo vraagt elke klant en elk pand een begeleiding op maat. Wij nemen ruim de tijd om alle ins-en outs door te nemen om samen tot een succesvolle overdracht te komen.

Flexibiliteit
Wij staan altijd voor je klaar! De aan- of verkoop van je huis is een drukke periode waarbij er veel dingen geregeld moeten worden, ook buiten normale werktijden. Daarom heeft WESSEL Makelaardij geen 9 tot 5 mentaliteit en staan we ook voor je klaar in de avonden of in het weekend. Bellen, mailen of gewoon een appje sturen, wij denken met je mee!

Kwaliteit voor de juiste prijs
Waarom zou je teveel betalen? Een verhuizing is een dure periode waarbij er vaak onverwachte kosten zijn. WESSEL Makelaardij biedt een hoge kwaliteit dienstverlening aan tegen een courtage van slechts 1%*. Zo houdt u meer ruimte over voor andere belangrijke uitgaven.