Aankoop

Indien je iemand zoekt die de markt kent, vertrouwd is met onderhandelen en het onderste uit de kan weet te halen, is WESSEL Makelaardij de uitgelezen partner om het aankoop traject van je droomwoning te begeleiden. Of je ons nu een zoekopdracht meegeeft of al een woning op het oog heeft, WESSEL Makelaardij kan het gehele traject overnemen, zodat jij je al volledig kan focussen op de inrichting van jouw droomhuis. En zoals bij alle metiers van WESSEL Makelaardij geldt: kwaliteit voor de juiste prijs!

 

1. Persoonlijk Gesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars zullen wij al je woonwensen op een rijtje zetten. In welk stads- of dorpsdeel zou je willen wonen? Hoeveel slaapkamers moet je droomwoning hebben? Dit alles zullen wij goed met je doornemen, zodat wij de zoektocht voor je kunnen starten. Wanneer onze aankoopmakelaar een geschikte woning gevonden heeft, geeft hij direct een seintje en wordt er in overleg een bezichtiging ingepland.

2. Bezichtigingen

Wanneer we de droomwoning voor je hebben gevonden zullen wij in overleg een bezichtiging inplannen. Tijdens deze bezichtiging zullen wij samen door de woning heen gaan om te kijken of de woning aan de verwachtingen voldoet. Onze aankoopmakelaar zal je tijdens de bezichtiging op de belangrijke zaken wijzen en zal op kantoor een grondig marktonderzoek doen.

3. De Onderhandeling

Wanneer je de geschikte woning hebt gevonden zal de aankoopmakelaar namens jou een bod uitbrengen. Aangezien het ons vak is weten we als geen ander hoe dit spel gespeeld moet worden. In overleg met jou als koper zullen wij een strategie bepalen en kijken we of de vraagprijs wel reëel is. Uiteraard adviseren we je over een eventuele bouwtechnische keuring, ontbindende voorwaarde(en) en roerende zaken.

4. Notaris en Juridische afhandeling

Uiteraard zullen wij alle juridische documenten aandachtig doornemen die wij binnen krijgen van de verkopers. Naast het doornemen van de koopovereenkomst zullen wij aanwezig zijn bij de eindinspectie en natuurlijk zorgen wij voor een vlekkeloze afhandeling tot aan de sleuteloverhandiging bij de notaris.

5. Service na Aankoop

Uiteraard hopen wij dat je heel erg fijn gaat wonen in je droomhuis maar mocht er toch iets zijn zullen wij ten allen tijde tot je beschikking staan.

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling

  Nu aanvragen!

Weten wat je huis waard is?!